11/DEC/13

Winter!: Prepare for holiday gaming!


Forums top   gamerDNA.com Forums > gamerDNA.com > Support


Thread Tools
  #1  
Old 01-08-2012, 07:04 AM
JimmyEagle13's Avatar
JimmyEagle13 JimmyEagle13 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Tulsa, OK, United States
Posts: 1
JimmyEagle13 has much to be proud of
Subdomains
I'm trying to make a website but it keeps saying needs at leadt 3 subdomains? I'm confused by it
Reply With Quote
  #2  
Old 02-24-2012, 06:02 AM
GamerFringe's Avatar
GamerFringe GamerFringe is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: My House, Utah
Posts: 14
GamerFringe has much to be proud of
I have been having the same issue. I decided today to create my Guild, but it kept giving me the same error. I figured out a way around it though.

When you enter your primary game, you need to put something behind it (apparently). For me, I did "Aion.Game" and it created my Guild.

Hope that helps.
Reply With Quote
Post Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On