11/DEC/13

Winter!: Prepare for holiday gaming!


Forums top   gamerDNA.com Forums > gamerDNA.com > Support


Post Reply
Thread Tools
  #1  
Old 01-18-2009, 04:54 PM
RatFink's Avatar
RatFink RatFink is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ann Arbor, MI USA
Posts: 29
RatFink is a jewel in the community RatFink is a jewel in the community
Exclamation Forums Issue
Hello.
Recently, I have noticed a problem with our forums. The link button for, "Create Thread" appears in odd places within the forum. Sometimes, when the forum list is longer, it will appear in the middle of the list. Thus, making it hard to find the link button at all.
Is it possible to put this link button at the top of the forum, making it easier to use?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2009, 07:33 PM
Retodon8's Avatar
Retodon8 Retodon8 is offline
Savant
 
Join Date: Sep 2008
Location: Netherlands, NH
Posts: 1,323
Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community
Send a message via ICQ to Retodon8 Send a message via MSN to Retodon8 Send a message via Yahoo to Retodon8 Send a message via Skype™ to Retodon8
Are you talking about the grey "New thread" button that's normally all the way at the bottom, but above the "Display Options"?
Does it happen in these forums, or in group/guild forums?

I don't have any problems like that myself.
You could try to refresh the page, usually with Ctrl + F5, or clear your browser's cache.
Which browser do you use by the way?
I don't know if that'll help, but it's worth a shot.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 01-18-2009, 07:49 PM
RatFink's Avatar
RatFink RatFink is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ann Arbor, MI USA
Posts: 29
RatFink is a jewel in the community RatFink is a jewel in the community
Yes, the "New Thread" button.
I have tried the Ctrl+f5 thing, to no avail. It only happens on my groups forums.
It may be a glitch with the new Themes that were just released. I'm using the BIG GUNS theme.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-22-2009, 04:53 PM
RatFink's Avatar
RatFink RatFink is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ann Arbor, MI USA
Posts: 29
RatFink is a jewel in the community RatFink is a jewel in the community
This issue seems to only be a problem with the 2 new themes, Alien Apocolypse, and Big Guns.
The "POST THREAD" button does not appear at the top of the forums... it appears about halfway down the page, and thus, gets lost in the thread list.
Hope we can fix this soon, I would really like to use the Big Guns theme.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-22-2009, 07:45 PM
QforQ's Avatar
QforQ QforQ is offline
GDNA Community Manager
 
Join Date: May 2007
Location: Boston, MA
Posts: 889
QforQ is bathed in a white light of excellence QforQ is bathed in a white light of excellence QforQ is bathed in a white light of excellence QforQ is bathed in a white light of excellence QforQ is bathed in a white light of excellence QforQ is bathed in a white light of excellence
Send a message via AIM to QforQ Send a message via MSN to QforQ Send a message via Skype™ to QforQ
Hey Ratfink, If you find bugs like this and especially find out that it's down to individual themes, could you shoot us a support ticket at support@gamerdna.com or http://gamerdna.com/support ? That way I can make sure the dev team knows about it ASAP

Thanks so much for the work in finding out what themes are affected by the bug, that helps out a TON!

-Sam
__________________
Sam Houston
Reply With Quote
  #6  
Old 01-23-2009, 12:18 AM
RatFink's Avatar
RatFink RatFink is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ann Arbor, MI USA
Posts: 29
RatFink is a jewel in the community RatFink is a jewel in the community
Roger that QforQ. Will send one now. Thanks!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 01-30-2009, 09:50 PM
RatFink's Avatar
RatFink RatFink is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ann Arbor, MI USA
Posts: 29
RatFink is a jewel in the community RatFink is a jewel in the community
Exclamation
Just wondering if this problem has been fixed with the 2 new themes yet.
A support ticket was issued a while back.
The problem still appears when I preview the theme though.

Any timeframe on a fix yet?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-30-2009, 10:00 PM
ChangeAgent's Avatar
ChangeAgent ChangeAgent is offline
gamerDNA Staff
 
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 589
ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community
Send a message via AIM to ChangeAgent Send a message via Yahoo to ChangeAgent Send a message via Skype™ to ChangeAgent
Yeah the bug was submitted on 1/23 so it will go in the feb 2nd build hopefully. I will keep on it to get it in on Monday.
__________________

| VP/Products - GamerDNA.com| Founder/Creator - 360voice.com| Blogger - Trappermarkelz.com |
Reply With Quote
  #9  
Old 02-08-2009, 06:02 PM
RatFink's Avatar
RatFink RatFink is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ann Arbor, MI USA
Posts: 29
RatFink is a jewel in the community RatFink is a jewel in the community
Hey GDNA guys,
Any progress on a fix for this problem yet?
Reply With Quote
  #10  
Old 02-09-2009, 07:26 PM
ChangeAgent's Avatar
ChangeAgent ChangeAgent is offline
gamerDNA Staff
 
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 589
ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community
Send a message via AIM to ChangeAgent Send a message via Yahoo to ChangeAgent Send a message via Skype™ to ChangeAgent
Yeah sorry on this... it turned into a bigger layout challenge than we thought. I will let you know as soon as we get it figured out.
__________________

| VP/Products - GamerDNA.com| Founder/Creator - 360voice.com| Blogger - Trappermarkelz.com |
Reply With Quote
Post Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On