11/DEC/13

Winter!: Prepare for holiday gaming!


Forums top   gamerDNA.com Forums > gamerDNA.com > Support


Thread Tools
  #1  
Old 02-07-2009, 08:22 PM
Myth's Avatar
Myth Myth is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 13
Myth has much to be proud of
Site Issues
On our site forum, our members are having diffuclty reading text, as it scrolls off of the page, and cannot be read. I am also having issues with certain tasks, such as posting and editing. Any help would be appreciated. Thanks!
__________________
Those weak enough to beg for mercy, do not deserve it.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2009, 03:09 AM
Retodon8's Avatar
Retodon8 Retodon8 is offline
Savant
 
Join Date: Sep 2008
Location: Netherlands, NH
Posts: 1,323
Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community
Send a message via ICQ to Retodon8 Send a message via MSN to Retodon8 Send a message via Yahoo to Retodon8 Send a message via Skype™ to Retodon8
I'm not sure what you mean.
If text scrolls off the page, you can't read it.
That sounds pretty normal to me.

I went to the site, but I can't see the forum (because I'm not a member I suppose).
Is the text scrolling on its own, even if you don't want it to, or is it something else?
Are you talking about the top part with the gamerDNA menu?
That's been an issue before.

Also what exactly are your issues with posting and editing?
Do you get error messages when you try to post/edit, don't you know how to post/edit, or is something else going wrong?
Try to be a little bit more descriptive to make it easier for us to help.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2009, 04:55 PM
ChangeAgent's Avatar
ChangeAgent ChangeAgent is offline
gamerDNA Staff
 
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 589
ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community ChangeAgent is a paragon of the community
Send a message via AIM to ChangeAgent Send a message via Yahoo to ChangeAgent Send a message via Skype™ to ChangeAgent
You can try having any member do a CTRL-F5 in their browser to clear their cache for the guild site. It might be an older problem that we fixed last week and the members did have a version of the latest file. There was a scrolling problem... but I thought we fixed that.
__________________

| VP/Products - GamerDNA.com| Founder/Creator - 360voice.com| Blogger - Trappermarkelz.com |
Reply With Quote
  #4  
Old 02-09-2009, 12:43 AM
Myth's Avatar
Myth Myth is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 13
Myth has much to be proud of
Sorry for no being descriptive enough, I was in a hurry. Basically, the text in some of the threads will continue going right, instead of dropping of into a new paragraph. The text will be stretched out horizontaly until it goes off-screen, and there are no scroll bars to look for it.

And every once and a while, the post/edit buttons will be off-screen as well. I changed my screen resoulition, but it disappeared again.
__________________
Those weak enough to beg for mercy, do not deserve it.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-09-2009, 01:53 AM
Retodon8's Avatar
Retodon8 Retodon8 is offline
Savant
 
Join Date: Sep 2008
Location: Netherlands, NH
Posts: 1,323
Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community Retodon8 is a paragon of the community
Send a message via ICQ to Retodon8 Send a message via MSN to Retodon8 Send a message via Yahoo to Retodon8 Send a message via Skype™ to Retodon8
I think the button issue may be the same thing somebody else mentioned in this thread.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 02-09-2009, 05:00 PM
KaimerasPain's Avatar
KaimerasPain KaimerasPain is offline
Enthusiast
 
Join Date: Jan 2009
Location: SOMEWHERE
Posts: 487
KaimerasPain is a jewel in the community KaimerasPain is a jewel in the community
I noticed that the buttons disappear if you have the browser shrunk for some reason. I'm not sure this will resolve your button issue, but when I notice that they are not showing up, I just fullscreen the browser and the buttons re-appear. Hope this helps!!

Kaimera-
__________________
|Surreal Productions, Inc. Owner | DoD IT Analyst | MysticAve | Deaths Minions | KurimLab Designs Owner|
Reply With Quote
Post Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On