11/DEC/13

Winter!: Prepare for holiday gaming!


Forums top   gamerDNA.com Forums > gamerDNA.com > Support


Post Reply
Thread Tools
  #31  
Old 03-12-2008, 03:17 PM
Grahamiam's Avatar
Grahamiam Grahamiam is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: NoVa
Posts: 6
Grahamiam has much to be proud of
I hate people who bump.

Is it possible to link roster to armory, and is the roster supposed to pull my guild information from armory?
Reply With Quote
  #32  
Old 03-12-2008, 05:00 PM
Roxianna's Avatar
Roxianna Roxianna is offline
gamerDNA Regina Omnipotens
 
Join Date: Sep 2006
Location: Cambridge, MA
Posts: 2,125
Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness Roxianna is enveloped in a rainbow of effervescent greatness
Send a message via AIM to Roxianna Send a message via MSN to Roxianna Send a message via Yahoo to Roxianna
The WoW rosters are linked to the Armory because the individual characters in GamerDNA come from the Armory.
__________________
Reply With Quote
  #33  
Old 03-12-2008, 07:43 PM
Grahamiam's Avatar
Grahamiam Grahamiam is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: NoVa
Posts: 6
Grahamiam has much to be proud of
That's fine, but on my roster, it has CHAR NAME then GUILD CAFE NAME. To see a char's equipment, I click on their Guild Cafe name then Characters then I can scroll down to find the character and it lists their gear (half of which has a working scrollover link), but it does not list stats etc. Instead of going through that it'd be nice if the char name on the roster linked directly to a site dedicated to that character, whether it's armory or otherwise.

Also, based on the beginning of this thread I thought that GuildCafe would pull in my guild roster from Armory, but that does not appear to be happening.

I guess the best solution at this point is to make a custom roster page and disable the built in one? Which again is fine with me, I'm just making sure I'm not misunderstanding or misusing the built in roster's functionality.
Reply With Quote
Post Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On